Никола Јокић, двоструки освајач МВП награде и према мишљењу многобројних навијача најбољи Европљанин икада у НБА, наставља да одушевљава и увесељава навијаче Денвера и ове сезоне. Када је он на терену Нагетси су заиста моћни, а са њим је увек и један детаљ који му сигурно много значи, а који многи нису приметили - а то је венчана бурма коју веже за пертлу и увек је са њим на утакмицама.

Без икакве сумње најбољи додавач на позицији центра ког је кошарка икада видела не скида прстен од када је ступио у брак са лепом Наталијом и на сваки начин оставља утисак задовољног и испуњеног човека. И Американци су зато приметили да Никола пред сваки меч бурму скине са прста и окачи је на пертле, да би увек била са њим.

Фото: Профимедиа

 

 

Један фоторепортер је приметио да "Џокер" на пертлама држи чврсто везану бурму која му очигледно доноси срећу и подсећа на породицу која је пре годину и по увећана за још једног члана када се Наталија породила, а пар је добио дивну девојчицу Огњену. И она је у ноћи између недеље и понедељка на утакмици против Бостона пратила одличну партију свог тате.

Наталија и Никола су се венчали 24. октобра 2020. године. Заљубили су се још пре десет година, када Јокићева велика каријера није била ни наговештена, али су заједно прошли много тога, отишли на други крај света и уз њену подршку "Јокер" је постао најбољи кошаркаш света. Ван сезоне, они слободно време често проводе у родном Сомбору, што је био случај и минулог лета када су њих двоје уочени заједно на једној коњичкој трци.

Фото: принтскрин Инстаграм/мој_град_сомбор

 

 

Јокић ове сезоне поново има невероватну статистику од 25,7 поена 10,9 скокова и 9,5 асистенција и према америчким медијима главни је фаворит да освоји и трећу МВП награду заредом што није успело ни једној кошаркашкој величини као што је Мајкл Џордан. Наиме само су три играча у историји освајали три награде узастопце Вилт Чемберлејн, Бил Расел и Лери Брд, а Никола има велику шансу да уђе у "одабрану групу". Додуше, када Јокића питају за то, он само преврне очима.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".