Мајка двоје деце убијена је у Бразилу током прославе Нове године након што се ватромет закачио за њену одећу пре него што је ико стигао да га скине.

Елисанђела Тинем (38) трагично је настрадала када је ватромет експлодирао на бразилској плажи усред окупљања и, како наводи Даилy Маил, неких неовлашћених ватромета поводом почетка 2023. године.

Објављен је снимак од 24 секунде који приказује тренутке пре смрти туристкиње на плажи у Праја Гранде у Сао Паулу, која се сада води као истрага убиства.

На узнемирујућем снимку се може видети гомила људи који стоје у области и гледају ватромет на небу изнад њих.

Изненада, камера се окреће около да би приказала бљескове светлости ближе земљи, праћене гласним праском.

Одређени број људи скаче даље од експлозије, док други, укључујући сниматеља, почињу да беже.

Када се камера померила уназад, видљиво је тело које се налази на земљи.

Наводи се да су Елисанђелино двоје деце били сведоци смрти своје мајке, а њена сахрана требало би да се одржи данас поподне у граду Сао Паулу, њеном родном граду, преноси Даилy Маил.

Сведок Луиза Фереира (20) рекла је за локални лист да се на плажи одржавало неколико неовлашћених ватромета.

Фото: принтскрин Фејсбук

 

 

- Видела сам велики бљесак баш кад је пала поноћ и грлила сам маму, а онда су сви почели да вриште. Видела сам жену како лежи на земљи и крвари када сам отишла да погледам, а дечак који је био са њом такође је био на земљи.

Наводи да су остали људи трчали да побегну из тог подручја.

Претпоставља се да је 41-годишњи рођак жртве рекао полицији да је ватромет експлодирао након што се заглавио у њеној одећи.

Потврђено је да пиротехничко средство није запалила породица, а сада је у току истрага о убиству за коју се очекује да ће довести до оптужбе за убиство из нехата ако се пронађе особа која је испалила ватромет у ваздух.

- Не могу да верујем шта се догодило. Моја љубав према целој породици. Молимо вас да Бог утеши ваша срца у ово страшно време. Ја се молим за тебе - написао је пријатељ жртве на друштвеним мрежама.

(Дејли Мејл)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".