Бик је земљани знак и њиме влада планета љубави и новца Венера. То онима који су рођени под овим знаком даје огромну везу са сензуалношћу и земаљским задовољствима.

Као такви, могу да уживају у луксузу - пијуцкају фенси коктеле, носе прелепу одећу, познају најбољег кувара у граду. Мало људи може да ужива у луксузу као Бик! Међутим, са тако скупим укусом, може им бити лако да потроше прекомеран новац или претерају у алкохолу.

То што је земљани хороскопски знак такође помаже Бику да остане чврсто на земљи; међутим, постоји ризик да буду превише тврдоглави. У најгорем случају, Бикови могу бити непомични и заглављени као стена, јер уколико доносу неку одлуку ништа неће моћи да их убеди у супротно до њихове жеље.

Сезона Бика се поклапа са раним пролећем, и обухвата период од 20. априла до 21. маја. Људи Бикови су као лале које се отварају усред сезоне. 

Фото: Профимедиа

 

Бик ће вас дочекати раширених руку, нахранити, напојити и врло радо ће вам правити друштво. Код њега у кући увек има колача, домаћег вина и разних ђаконија. Мушкарац рођен у овом знаку је права добричина, обично мирне нарави. Веома воли атмосферу дома и ужива у њему. Прави породичан тип.

Уме да буде тврдоглав, а често и лењ, али он увек обезбеди своју породицу материјално. Кад се заљуби, открива га широк осмех који не скида с лица данима. У стању је дуго да се удвара, док не освоји жену која му се допада, а када је освоји, буде још срећнији јер он живи за љубав. Тачно зна шта хоће и шта га чини срећним.

Заљубљује се и преко стомака, јер му је храна највећа љубав. Одан, пожртвован, искрен и јако љубоморан. Бик уме да буде јако толерантан и спор, али ако се наљути,запамтићете тај вулкан! Обично су црне косе, очију и пути, увек лепих крупнијих зуба и широког осмеха. Често имају проблем с килажом, што није чудно за оваквог сладокусца.

Жена у овом знаку је увек женствена, некако увек са заносним облинама. Чак и кад је мршава, она има тело као пешчани сат. Најлепше жене света су рођене у овом знаку, јер енергија Бика у женском облику је права женска енергија. Она није кокета, она је заводница. Нема мушкарца на планети који може одолети њеним чарима.

Чак и када има проблма са килажом, жена Бик плени и осваја. Добра домаћица, куварица, мајка. Најтеже јој пада да буде верна. Увек лепе очи, осмех који плени, рупица на бради или образима. Овај земљани знак је најбољи у кулинарству, економији и цвећарству. Ако познајете неког Бика, учите од њега како да уживате свим чулима, а ако сте припадник овог знака, све већ знате и сами, преноси "Информер".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".