Далила је поствављала питања Николи Кељановићу, познатијем као "Ћалетовом сину". Током гостовања, Никола је показао незаинтересованост и његови одговори на Далилина питања нису остварили очекивања ње као водитељке ни продукције. Далила је ово потврдила на крају емисије. 

 

 

- Ти који си познат по разним коментарима, можеш доста тога да кажеш... У овој емисији као да ти је "маца појела језик", а ја ти лепа питања припремила - рекла је Далила, на шта јој је Кељановић одговорио:

- Искрено, питања су никаква. Да су боља, одговарао бих како треба. Ово је ужас - одбрусио је Кељановић.

- Не знам да ли могу да постоје боља питања за тебе - рекла је Далила.
Тензија је иначе трајала током целе емисије, па је тако након ћаскања о Кељановићевим скупоценим аутомобилима, такође дошло до несугласице.

Далила је Николи рекла да јој изгледа "збуњено" и да не одговара довољно отворено на питања, на шта јој је Кељановић брутално одговорио:

- Шта да причам отворено, питаш ме глупост, да ли рентирам ауто који возим већ годину дана. Да л си бре ти нормална брате?! - рекао је Никола.
Недуго након емитовања емисије, Кељановићево гостовање постало је вирално на друштвеним мрежама, а коментари су се само низали.

"Браво момак", "Која легенда", "Рестартовао си је", "Нек си јој рекао" - били су само неки од коментара подршке Николи Кељановићу.

Многи су осудили Далилино понашање. 

"Ја бих га избацила из емисије, џукац неваспитани", "Дечко је изнад свега неваспитан, необразован и празан. Тражи сам медије, а онда вређа. Без кућног васпитања, познавања бон тона, ниакда од њега џентлмен" - написали су поједини.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".