Дејан Драгојевић подлегао је притиску, па је у сузама одговарао на питања новинара.

- Како се осећаш? - гласило је питање за њега.

Дејан је  у том тренутку скинуо лисице и ударио песницом и главом од врата тоалета.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Ми сада упознајемо неку нову Далилу. Знамо те одавно и научили смо те намргођену можда исфрустрирану, а сада летиш, имаш осмех на лицу, срећна си и чила. Претпостављам да је то сада права Далила? - питао је водитељ.

- Ја сам таква од кад сам имала 21. годину, увек сам била спремна да се зезам, смејем, да помогнем другим људима, да будем људима ту када им је лоше. Волела сам да плешем, али кад сам почела упадати у велике проблеме, ови људи то не знају овде, са чиме сам се суочавала...Само ћутите, трпите, не знам. Превише тога се издешавало, да бих могла да причам, од баналниих ствари. Ако се он посвађа са неким, ја то решавам. Нема то везе са њим, не могу да га кривим за то, ваљда ја имам такву енергију да то све изнесем. Било са мајсторима, или у вези нечег другог, увек се сви фокусирају на мене. Кад кренем да враћам филм, вратим се у то лоше расположење и не бих. Све у животу прође па ће и ово. Из дана у дан ја схватам да сам можда крива за многе ствари и да сам ја била та која је гушила. Али знам да нисам крива била за оне ствари за кооје сам највише осуђивана. Свесна сам да сам на стубу срама, али не стидим се, није ме срам - рекла је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Добро сам, али кад видим све ово и чујем, мало се неугодно се осећам, али знам да је готово за пар сати и онда ми је лакше. Враћамо се тамо, а тамо смо срећнији - одговорио је Цар.

- По чему се Далила разликује од осталих твојих жена? - питао је водитељ.

- Доста се разликује, чвршћа је, другачија тотално, небо и земља. Нешто ново и другачије. Ја сам био авантуриста, али ово је друггачије. Не бих ништа сада погрешно да кажем, сада имамо посебно пријатељство. Не знам шта ће бити, најбитније је за сада да будемо заједно и да нам буде добро, да издржимо све - рекао је Филип.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Што се вас тиче, ви не бисте излазили из изолације, како се осећаш када проводиш време са њом? - наставио је Дарко.

- Одлично се осећам, најбоље до сада, још када дођу Матора или Мики буде најбоље. Не волим неку романтику, али седнемо испред рехаба, чујем смех и као да нисам у Задрузи, као да сам на мору, далеко одавде. А када уђем овде удара реалност, али се вратим тамо за пар сати и буде све океј - одговорио је Цар и додао:

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Осетим се тотално другачије, мени ако није то то ја изгубим смисао, све се види по мом понашању. Ако ми нешто не прија ја полудим, сам тајминг говори све о томе. Мене ништа не може ограничити, сад смо са лисицама, да ми нешто не одговара, ја бих полудео, бацио бих све, не занима ме ни казна ни ништа - рекао је Филип.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".