Иако је оставио иза себе успешну годину, певач не крије да често уме да заплаче и тога се не стиди. Планова има прегршт у Новој години, а како је обећао за београдску публику припрема свашта.

- Годинама све празнике - Божић, Васкрс, славу, прослављам у свом родном граду, Пријепољу, тамо где сам одрастао. Нажалост, ове године у мом родном дому неће бити мојих родитеља, који више нису са нама и то је оно од чега се још увек нисам опоравио. С друге стране, моја супруга и ћерке чине ме радосним и поносним човеком, чине да се и најтужнији тренуци у животу превазиђу. Зато увек инсистирам на томе да је породица основ свега. И подршка и стуб. И једро, и сидро!

Фото: АТА имагес

 

Певач је открио и да ли се држи традиције за Божић.

- Држим до традиције, волим наше обичаје и знам да сам доста тога пренео и на своју децу. Обавезно и постим читав пост, осећам се лако, лепо, ослобођено... Волим атмосферу коју нам доноси Божић, волим када смо сви на окупу, када се спрема чесница, извлачи новчић...

Пејовић се присетио и прослављања новогодишњих и божићних празника у детињству.

- Сећам се радости у нашем дому током божићних празника. Знам да су моја браћа, баш као и ја уживали у маминим специјалитетима спремљеним баш за Божић и татиним опаскама. Био је благ и миран човек, али изузетно духовит. Као клинцу, наравно, увек је много више пријало да време проводим са друштвом на снегу, али како су године одмицале све више сам схватао суштину породичних окупљања.

Фото: Н. Скендерија

 

Певач је открио и да ли би мењао неке ствари и ситуације које су се догодиле.

- Не бих ништа мењао! Срећан сам, јер су у сваком моменту свог живота знали колико их волим и колико сам срећан што их имам! Обожавао сам их! Данас их нема само физички, али у сваком моменту мог живота су са мном.

Ацо је открио и да ли сматра да вера помаже у превазилажењу тешких животних ситуација.

- Вера је праштање, давање, љубав, поверење. Вера је начин живота, није лако описати је. Али је свакако мотив више да будеш бољи, да схватиш, да превазиђес лакше и боље.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".