Продуцент Саша Поповић је своје богатство почео да ствара врло рано, а важи и за једног од најбогатијих људи са естраде. Он у свом луксузном комплексу за продају станова, поседује и станове за децу.

- Када смо Брена и ја продали "Гранд", размишљали смо где да уложимо новац. Нисам желео да те паре износим у иностранство. Појавио се плац баш преко пута моје куће и са мојим добрим пријатељем Остојом направио сам фирму и кренули смо са градњом. Задовољан сам како све тече - признаје Саша у исповести за "Блиц" и додаје да је његова и Сузанина жеља била да деци за Нову годину поклоне станове. 

Фото: АТА имагес

 

- Сузана је у кући са мном. Ћерки и сину смо купили станове, локале, и гаражна места и обезбедили смо их. Важно нам је да будемо близу. Пошто сам пензионер, да ме неко обилази под старе дане, а и ми да будемо близу њих, даће Бог и унуци да дођу. Опремили смо им и станове, то им је најлепши новогодишњи поклон. Заиста су скромни, нису ни ово тражили, то је била Сузанина и моја жеља.

Осим некретнина, Поповић у свом власништву има и возни парк. 

- Волим аутомобиле, не волим тиме да се хвалим. Шта ми је остало још 15 година живота, да возим још мало. Неки кажу да имам још два лизинга и готов сам.

 

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".