Водитељка Јована Јеремић честитала је Божић и поручила свима важну поруку на најрадоснији празник.

Наиме, водитељка је открила тајне свог успеха.

 

 

- Будите своји и јединствени! Ја сам оригинал и уз мене то иде. Свака друга жена у свету медија из Србије, да само покуша да уради нешто слично, била би апсолутно смешна и била би циркуска играчица. Ја сам Јована Јеремић, мени то стоји. Ја сам и се*с уживо и чиста елеганција, ја сам најбезобразнија, интелектуалка, али и најпримитивнија жена када то хоћу. Ја сам све што пожелим, Бог ми је дао ту моћ трансформације, имам тај дар. Дао ми је у животу да будем све што замислим и зато ја нисам исфрустрирана жена, као многе које желе да имају тај дар, а немају. Зато оне треба да играју скромне и једноставне улоге, тих просечних жена, што и јесу, а ја сам вансеријска у свему - казала је Јована у емисији "Ново јутро".

- Апсолутно треба бити свој, ја никада нисам трудила да личим ни на кога, само сам се трудила да победим саму себе. Ја немам конкуренцију када су медији у питању, без обзира што неки мисле да су неки виши ниво од мене, а ја сам неко ко то демантује својим резултатима сваког викенда - признала је Јеремићева и додала:

 

 

- Желим то и да им поручим: Тај њихов лажни ниво, то што се по новинама и насловним странама ословљавају са најмоћнији овај или онај, џаба вам све то, јер ту моћ немате! Ви сте ту јер су вас ваши пријатељи поставили на неко место, а мене народ Србије. Што се мене лично тиче, ја имам највећу подршку јер имам искључиво подршку народа и зато сам неуништива! Зато се они џаба сликају као најмоћнији, јер ја кад се сликам и изађем на насловној страни, они постану само ... другачији- закључила је Јована.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".