Вероватно до сада знате све о филму, а чак и ако га нисте погледали, вероватно препознајете сцену у којој лик Шарон Стоун испитују полицајци.

Након што богату рок звезду неко убије шиљком за лед, главни осумњичени је његова девојка Кетрин (Шерон Стоун), списатељица криминалистичких романа која је написала књигу са језиво сличном радњом. Убиство истражује детектив Ник Кјуран (Мајкл Даглас), који убрзо сазнаје да је лик у Кетрининој новој књизи полицијски детектив који бива убијен након што се заљубио у погрешну жену.

Права срж филма је напетост која се ствара између Стоун и Дагласа док њихови ликови лове један другога, а глумица верује да је део разлога зашто је то тако добро функционисало на екрану тај што се "никад није осећала пријатно" у близини Дагласа.

Говорећи недуго после изласка филма, Стоун је у интервјуу рекла да намерно није хтела да се зближи са Дагласом како би се свака напетост између њих изван камера могла пренети на њихову глуму.

- Стварно сам осећала да је између нас нека чудна, динамична енергија. Никад ми није било пријатно у његовој близини, а мислим да ни њему није било пријатно у мојој близини. То је за мене била најважнија ствар. Посматрала сам његове покрете, провоцирала га и успело је - испричала је глумица.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".