Милан је истакао да је отишао својом одлуком, као и да нема ништа лоше да каже о својим доскорашњим послодавцима.

- Добар дан свима! Желим по први пут да се обратим на овај начин вама који ме пратите на друштвеним мрежама и појасним неке ствари. Преко 10 милиона људи је за седам дана ушло на мој профил на Инстаграму, десетине хиљаде порука разног садржаја сам добио од вас, сваки стори који поставим за неколико сати погледа више од 300.000 људи. Све је то супер, драго ми је што се толико интерстујете за мене али морам неке ствари да вам објасним - написао је Милан.

Фото: Инстаграм принтскрин/milanmilosevic_official

 

- Са Телевизијом Пинк и Задругом сам завршио пословну сарадњу и нисам више део те компаније и пројекта, искључиво мојом одлуком! Разумем да сте навикли на мене и да ме волите, мрзите, да годинама пратите емисије које сам водио, али не могу да дозволим да се настави са пљувањем компаније за коју сам годинама до јуче радио и власнике исте јер да мени нису били добри не бих толико времена био са њима и сарађивао на тако добар начин - написао је водитељ и додао:

- Молим вас да ме разумете јер ја немам ниједну ружну реч да кажем о бившим послодавцима што сам и наводио реално у сваком интервју који сам дао. Прекинули смо сарадњу и свако наставља својим путем без икакве свађе, цивилизовано потпуно. Хвала вам и надам се да поштујете моју реч - закључио је водитељ.

Фото: Инстаграм принтскрин/milanmilosevic_official

 

Подсетимо, Милошевић је био учесник прве сезоне "Задруге", а већ од друге постао је и водитељ поменутог ријалитија. Био је домаћин емисија "Претрес са Миланом Милошевићем", "Питање гледалаца" , "Гледање снимака" и "Номинација".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".