- Букавално није имао никаквих проблема у животу. Ни на ништа се није жалио. Он није био певач, као што је писано, већ клавијатуриста. Свирао је свуда, био је добар музичар и био је добар у томе што ради. То не причам зато што ми је отац, већ то кажу други. Био је један од најквалитетнијих музичара са југа Србије. Није имао сталан бенд и сви су га звали да ради са њима - рекао је најстарији син преминулог музичара.

Он наводи да је он нашао оца мртвог у локалу.

- Укапирао да га нема код куће и нашао сам га у том локалу - прича о потресним тренуцима.

Истиче да његов отац није имао проблема са пороцима и дуговима.

- Није пио, ни коцкао, нити је користио дрогу. Није се лечио од неких психичких обољења. Био је породичан човек. Од бављења музиком је кућу направио. Он је свирао, ја сам свирао... Све нам је било како треба. Са њим сам био близак и били смо као другари. Све ми је причао. Увек је био весео и насмејан - прича за Информер син покојног клавијатуристе.

Каже да је његов отац као клавијатуриста радио 25 година и да је од тог посла саградио кућу.

- Полиција је била на увиђају и ништа не указује да је то учинио неко други. Сигурни смо да је он то сам урадио. Не знамо узрок и разлог због чега је то учинио. Затечени смо и немамо појма што се десило. Ту тајну је однео са собом у гроб - закључује син трагично преминулог клавијатуристе.

Музичар је иза себе оставио три сина, супругу и родитеље.

(Информер)

СОС телефон за превенцију самоубиства

Национална СОС линија за превенцију самоубиства доступна је 24 сата дневно. Она је део пројекта Министарства здравља и Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

На располагању је тим едукованих професионалаца из домена менталног здравља, који пружањем подршке и помоћи, саветима и интервенцијом у кризним ситуацијама раде на превенцији самоубиства.

Они којима је неопходна помоћ могу да позову на број 0800/309-309, опција 1.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".