Сви знамо спот Лепе Брене за песму "Ти си мој грех" из 1996 године, који је за то време био испред свог времена, али да ли сте се запитали ко је тајанствени фараон?

Чувени спот је снимљен у холу Народне банке Србије, Лепа Брена је глумила Клеопатру, а лепи фараон је био познати водитељ Бошко Јаковљевић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Lepa Brena

 

 

Бошко Јаковљевић је српски водитељ, дизајнер и манекен. У манекенске воде је упловио као тинејџер. Затим је постао уредник забавне емисије кратке форме под називом „Цитy“. Уследила је емисија „Цитy цлуб“, а водио је и емисије „За милион година“ са Сањом Радан, „Сав тај Пинк“ с Александром Јефтановић, „Сукње и кравате“ са Иваном Зарић, „Плесом до снова“ са Наташом Стојчевић и „ВИП Роом“. Уређивао је „Јутарњи програм“ на Пинку.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bosko jakovljevic (@brobos1)

Са својим препознатљивим српским брендом је креирао одећу за Марка Кона и Милана Николића за наступ на „Евровизији“ у Москви и за Здравка Чолића за концерт у Београду 2001. године. Дизајнирао је неколико колекција које су представљене на Недељама моде у престоници Србије.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bosko jakovljevic (@brobos1)

Иако је годинама присутан у јавности, труди се да своју интиму сачува за себе. Опробао се и као певач, али је од тога одустао. Кантауторка и певачица Леонтина Вукомановић је у једној емисији казала да је песму „Анђео“ коју је снимио и прославио Борис Режак наменила управо Бошку Јаковљевићу.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".