Након смрти супруга Видоја Ристовића, Николина Пишек је под сталном лупом јавности,  а сада је отпутовала на заслужени одмор са којег своје пратиоце на Инстаграму редовоно извештава.

Николина је на свом Инстаграм профилу објавила фотографију са одмора, са емотивним описом.

 

 

- Свима нам понекад треба пауза. Од посла, излазака, обавеза, брига... од изложености. Мени је требало да сумирам, да се окружим својима, да се грлимо и плачемо ако треба, смејемо се и славимо ово што имамо. Да се одмакнем од свега. С одмаком да погледам на све и наставим даље. Била је ово година учења, великих падова, прекретница, боли, разочарања. Година у којој сам схватила да је живот дар, а не привилегија, да су права пријатељства реткост, осетила сам колико боли издаја и неправда, и колико много могу поднети", почела је она и додала:

- Година када сам се молила да што мање пате моја деца, када сам се смејала док је душа крварила и када ме је лечио сваки осмех који би добила заузврат. Година у којој је моја најмлађа кћер преко ноћи одрасла. И свесна сам да вероватно никада неће схватити колико ме пече њена брига за мене, јер се у томе огледа њен страх, написала је Николина испод фотографије.

Након објаве уследили су бројни позитивни коментари на рачун изгледа познате водитељке.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".