Ненад Мацановић је своју цимерку Зорицу Марковић оптужио да лаже да вози скупоцени аутомобил, те открио да он зна који аутомобил вози, да је видео који кључ за откључавање возила користи, и друге ствари. Синоћ се Бела кућа орила од њихове свађе током емисије Претрес недеље.

Певачица га је оптужила да је прати, како напољу, тако и у "Задрузи", а сада су се огласили Илија и Дејан, Зоричини синови.

- Човек је лажов, лаже како зине. Ево га, паркиран је у дворишту, то може да се провери. Нека каже онда, који Зорица ауто вози, ако он зна? Човек нема доказе ни за шта да каже, нити основу, измишља све - почињу причу они.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Пратили смо ситуацију у "Задрузи", мајка наша нема мрље на образу. Људи измишљају приче за њу, кад немају шта да јој кажу, да јој набију на нос. Мајка нема комплекс да вози ни фићу, ни локомотиву. Сва кола је провозала, нема комплекс ни тротинет да вози, да упали комбајн, тенк. То виде ријалти играчи, покушавају лажима да је узурпирају, међутим то не пролази - рекли су синови Зорице Марковић.

Такође, подвукли су како је Мацановић несмотрено и несвесно признао да је извршио кривично дело и то у преносу који је ишао уживо.

- Бебица измишљотинама иде линијом мањег отпора и неаргументованим причама. Ако је тако, ако каже да све то зна, ако је Бебица пратио и уходио моју мајку, то је кривично дело, зар не? Онда је јавно признао кривично дело, ухођење је нелегална радња, он није надлежни орган. Он је онда, сам по себи, извршилац кривичног дела. Има снимак, па ће одговарати на суду за то. Хвала му што је признао кривично дело, ако је то заиста тако - закључили су Зоричини заштитници.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".