Дара Бубамара је склопила договор са тамошњим доктором да га рекламира, а да јој он заузврат на компензацију уради неколико интервенција.

- Дара често летује у Турској, а сад је, после гужве коју је имала с наступима, ухватила време да скокне до Истанбула. Тамо је посетила доктора који је оперисао старлете Ану Кораћ, Тамару Ђурић, Тијану Ајфон и друге, а који важи за једног од најбољих кад су операције носа у питању. Кориговала је нос, а Дара се распитала и каква је процедура за липосукцију с обзиром на то да је набацила килограме и запоставила теретану у последње време. Брига је што ће да изгледа као старлета, битно јој је да буде задовољна - прича упућен саговорник и открива да је Бубамара пријатељима рекла да јој је лакше да се оперише него да дотера линију у теретани.

Фото: Милутин Лабудовић

 

- Дара нема проблем с тим да каже да је ишла на естетске операције. Липосукција је супер ствар за људе који брзо желе да се реше вишка килограма, а како она сад много ради и нема времена за теретану, спремна је да иде под нож и узме паузу од неколико недеља док се не опорави. Зна да ће тако да има трајне резултате и не пита за цену. С тим хирургом се већ све договорила, само треба да му јави кад јој највише одговара да допутује у Турску.

Фото: Алекса Станковић

 

Дара је, иначе, већ оперисала нос, а кад је оток спао, схватила је да ипак хоће да буде још мањи.

- Дара опет хоће на операцију јер није задовољна како је испала претходна операција. Свиђа јој се горњи део носа, али хоће да јој врх буде прћастији, па је могуће да ће ту интервенцију да ради без тоталне анестезије - каже извор.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Дара Бубамара 1991. године

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".