Брат од стрица Иване К. (26), девојке која је убијена на Звездари у изнајмљеном стану крајем прошле године, каже да не познаје осумњиченог за овај злочин.

- Први пут чујем за тог момка, нисам знао ништа, ни да су се дружили нити било шта слично томе. Јутрос сам видео на вестима да је он осумњичен - прича он.

Како каже, нада се да ће се убица наћи што пре.

- Наша Ивана се неће вратити али бар да знамо да ће њен убица добити оно што је заслужио - додаје он.

Напоменуо је и да уколико је давио, као што медији пишу, полиција ће морати да нађе његов ДНК на њеном телу.

- Надамо се и молимо да ће се све што пре завршити. Али ја лично нисам чуо ништа о том момку, који је осумњичен за њено убиство - прича Иванин брат од стрица.

Фото: принтскрин Фејсбук

 

 

Истакао је и да се јутрос чуо са Иваниним оцем који је такође преко вести сазнао да се сумња на Ј.Г.

Тело убијене студенткиње, подсетимо, пронашла су браћа 24. децембра у изнајмљеном стану на Звездари. Како им се није јављала на телефон, развалили су врата стана и затекли је на кревету откопчаних панталона и подигнуте блузе. Угледали су модрице по врату, а имала је и повреде усне, ока, али и прстију на шаци и подлактице.

За убиство Иване К. (26) на Звездари осумњичен је њен пријатељ Ј.Г.

Фото: Принтскрин Фејсбук

 

Његови ДНК трагови су пронађени у стану на Звездари и за сада све указује на то да је Ј.Г, који је иначе Албанац из Црне Горе, убица. Осумњичени младић, како преносе медији, допратио је кобне вечери Ивану кући, а након тога је почео да дави девојку тако што јој је једном руком зачепио нос, а другом руком поклопио уста.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".