Некада популарна и медијски активна певачица Наташа Ђорђевић открила је зашто се ретко појављује на телецвизији и не даје интервјуе за новине иако ради пуном паром сваког викенда.

- Има оних који воле да се стално пише о њима, док мене нема пуно ни на неким догађајима. Имам каријеру која није везана за медије и не жалим се – рекла је Наташа Ђорђевић.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Natasa Djordjevic

 

Певачица ни сама није могла да објасни чињеницу зашто је толико тражена у Бугарској, где наступа сваког викенда и где су њене песме постали хитови.

- „Ко ли је на тебе чини бацио“ песма је која има своје време баш сада, „Да умрем од туге“ је песма која је ту, па је ту. Ипак највише се проналазе на песму „Алал вера“ – појаснила је Наташа помињући своје највеће хитове који трају скоро 30 година.

Она увелико припрема нову песму у неуобичајеном фазону, а аутор пројкета је њен син.

- Он ради мало другачију музику него ја, али смо се негде пронашли. Песму је урадио у духу народне музике и уз неке „треп“ аранжмане, али се потрудио да је приближи врсти музике коју ја изводим. Син је урадио и музику и аранжман, а ја сам написала текст – открила је Наташа и прокоментарисала чињеницу што млађе колеге снимају популарне кавере њених песама, али и изразила незадовољство што је о томе нико не обавести. 

Фото: Јутјуб принтскрин/ Сезам продукција

 

- Мене нико до данас није контактирао, макар да ме обавести да је снимио неку моју песму. Слагала бих када бих рекла да ми није криво због тога. За сваку песму сам морала да уложим прилично труда како бих препознала да ли је то она права и купим је од аутора. Ниједну песму ми нисмо добили на поклон. Мислим да је неки основни ред да и аутор обавести певача и пита га има ли шта против да неко сними песму коју изводи. Сваком бих поручила да је много боље да уложе у нову песму коју нико пре њих није снимио – поручила је Наташа.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из бутика Бубе Мирановић - атрактивна издања певачице

(Grand online)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".