Фотограф Марко Зарубица изгубио је битку са опаком болешћу, потврђено је данас.

Сарађивао је са великим музичким именима попут Марине Тадић, Николине Пишек, Савом Перовићем и многим другима, а на њега је највећи утисак оставила Светлана Цеца Ражнатовић.

У интервјуу за је признао да је још као мали себе видео као фотографа, али и да је волео да позира испред објектива што сведоче многе фотографије које су објављене на његовим друштвеним мрежама.

Пре нешто мање од два месеца објавио је фотографију из болнице испод које је детаљно описао кроз шта је пролазио током лечења опаке болести.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Zarubica (@marko_m_z)

- Пре годину дана прва кап је кренула мојим венама, сећам се тог страха и како сам гледао док кроз систем креће прва терапија и прва кап улази у мој крвоток, склопио сам очи и чекао да осетим реакцију... просло је пар минута и схватио сам да нема посебног осецаја и реакција, лагано тело је прихватало све у први мах, данас оне узимају данак и помало сам преуморан. Уморан сам, годину дана, 17 хемотерапија које ме ремете у свему, и поред луде енергије, свих планова и прихватања једноставно сам преморен и жељан да одморим од свега - написао је Марко између осталог.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".