Један од најзвучнијих надимака на глумачкој сцени Србије било је надимак који је носио наш глумац Богољуб Митић Ђоша.

Многи су га заволели након што је одиграо истоимену култну улогу у серији "Породично благо" након које га је цела Србија знала баш тако - као Ђошу, брата Тике Шпица из села Стајковце.

Фото: Петар Митић

 

 

Велики весељак и човек који је увек био спреман за добру забаву и шалу у приватном животу је водио миран породичан живот. Ипак, са друге стране био је уплетен у поједине афере и често је у јавности давао изјаве које су изазивале смех или чуђење.

Само они који су га изузетно волели знају да је његов прави надимак био заправо Боге Миза, али је након улоге у "Породичном благу" је добио надимак Бата Ђоша по којем је био познат до своје смрти.

Фото: Сарић С.

 

 

Богољуб Митић дошао је из Власотинаца, а рођен је 12. јануара 1968. Никада није завршио глуму због чега се води као глумац аматер. Многе колеге нису биле благонаклоне због ове чињенице, али се он на те коментаре није обазирао.

Редитељ Синиша Павић је најзаслужнији за успон његове каријере зато што му је управо он поверио улогу чувеног Ђоше која га је прославила.

Изненадна смрт овог феноменалног глумца изненадила је многе, а највише чланове његове најуже породице. Глумац се неколико дана пред смрт жалио на прехладу, а тог кобног јутра га је мртвог у кревету пронашла ћерка Наталија. 

 

 

– Ја сам га видела и знала да је готово, али и поред тога покушавала сам да га реанимирам. Вриштала сам, комшије су ме чуле и дошле у помоћ. Ипак, чим је дошла хитна, могли су да констатују смрт – рекла је она након његове смрти за Блиц.

Она је данас лепа млада девојка, која се не појављује у јавности, али захваљујући друштевеним мрежама можемо да видимо како она данас изгледа. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".