Како је познато, Лазић је желудац оперисао крајем јануара 2020. године, након чега је смршао чак 88 килограма, али је избио нови проблем.

– Желудац се подвезује привремено и класично подвезивање и стављање балона после пола године мора да се врати у нормалу. У противном, јавиће се последице, па тако и јетра може да буде оштећена. Један проблем привремено решаваш, а други правиш. Дарку су, колико знам, саветовали да извади балон, али он неће. Не можеш да га ухватиш. Велики проблем настаје кад тај балон почне да ураста у зид желуца, па пацијент мора да се оперише, да се отвара и да се све то вади – истиче гастроентеролог, професор доктор Војислав Перишић.

– Ма, Дарко је у свом свету. Не можеш да га ухватиш ни за главу ни за реп. И даље воли да попије с времена на време, једе и масну, нездраву храну, чак и слаткише тамани. Једино што је, да кажемо, добро у целој причи је што све то конзумира много мање него пре, брзо се засити, а не може ни да пије као пре операције. Колико знам, тренутно не размишља ни о каквој операцији, само ужива са девојком Барбаром, и то га чини срећним – испричао је певачев пријатељ.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".