Познати пар Сашка Веселинов и Ђорђе Ђоковић пре неколико месеци своју везу су крунисали браком. 

Од тада њих двоје уживају у прелепој љубавној причи, а лепа Сашка је недавно на свом Инстаграм профилу поделила лепе вести.

Наиме, она је открила да ће за три месеца постати мама.

 

 

- За мање од 3 месеца у нашу породицу стиже појачање, а од тог тренутка ја добијам најважнију улогу у животу - ПОСТАЋУ МАМА. Дуго нисам желела да причам на ову тему, избегавала сам јавне догађаје иако је од првог дана све у реду са трудноћом, али о срећи заиста треба да се ћути. Сада, када је већ постало очигледно и не успевам да сакријем стомак, драго ми је што на овај начин могу да поделим најсрећније вести и са вама, написала је она, а сада је открила и којег је пола беба.

 

 

Сашка је испод свог поста на Инстаграму открила да чека дечака, а честитке су само пристизале.

- Крајем марта у нашу породицу стиже дечак. Мене интуиција не вара, имала сам тај осећај од тренутка када смо сазнали да сам у другом стању - каже Сашка.

Она је потом открила и где ће се породити.

- Да, одлучила сам да се породим у Београду. Имали смо разне могућности и опције, али сам, на сву срећу, пронашла прави тим који ми води трудноћу. Најбитније је да све прође како треба, имам поверење у наше здравство - поручила је Сашка, преноси "Хелло".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".