- Била је као сасвим друга Ана - испричала је Манди Силва за америчке медије о тренутку када су се она и њен муж суочили са Волшовима крајем прошлог месеца због планова да продају стан који су они изнајмљивали од пара скоро четири године.

Мике Силва, извођач радова, рекао је да је осам година радио на шест имања у Масачусетсу која су поседовали Волшови. Он и Манди су добили снижену кирију за своју јединицу, у граду Ревере, у замену за његов рад.

- Знате Кејт Мидлтон, Меган Маркл или краљицу? Представљају се и понашају се веома професионално, то је била Ана - рекла је Манди и наставила:

Фото: принтскрин Инстаграм/anawalshe

 

- Али када смо лупили шаком и рекли, "Не, не можете нам то учинити" и узвратили смо, било је као да гледамо Бритни Спирс како се сломила када је Џастин Тимберлејк раскинуо с њом. То није било нормално.

Подсетимо, Ана је последњи пут је виђена у породичном дому 1. јануара, а Брајан Волш ухапшен је 8. јануара и оптужен да је довео у заблуду истрагу о њеном нестанку након што није открио тачне детаље о томе где се налазио током претходне недеље.

Он се у понедељак изјаснио да није крив и задржан је уз кауцију од 500.000 долара.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".