Душко Тошић и Јелена Карлеуша неисцрпна су тема за писање таблоида, а њихови турбулентни породични односи, тема је која не престаје да интригира домаћу јавност. Откако су најавили, па очигледно одустали од бракоразводне парнице, све очи упрте су у музичку звезду и некадашњег фудбалера, сваки њихов корак, изјава и фотографија се прати не би ли се дознао који детаљ више, а оно што многе интересује јесте и какав однос мајка Душка Тошића после свега има са снајом Јеленом Карлеушом.

Некадашњи српски репрезентативац одрастао је у малом селу Орловат код Зрењанина, у кућици пуној љубави и с мало финансијских средстава за живот. Душкови родитељи због немаштине морали су да га пошаљу у Дом за незбринуту децу „Ангелина Којић Гина“, тачније у интернат те установе, где се школовао и уједно тренирао фудбал, од којег је успео да заради милионе те данас живи у изобиљу. Откако му је отац преминуо, Душко је посебно везан за сестру Катарину и мајку Николету које у његовом срцу заузимају посебно место.

Мајка Душка Тошића за коју је он посебно везан, иако је након смрти супруга могла да дође у Београд и живи близу сина, снаје и унука, она је одабрала да води миран и скроман живот и не напушта село Орловат, у ком мештани за њу имају само речи хвале.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Како су брак Душка и Јелене и њихова медијска препуцавања већ дуже време главна и омиљена тема у домаћим медијима, питање које се поставља јесте како сви ти новински написи падају госпођи Николети, која се у јавности никада није истицала и која се за медије готово никада није оглашавала.

- Ма, шта ви мене то питате? Шта ме питате? Немам коментар - рекла је она.

Ова повучена и скромна жена која која највише од свега цени свој, али и мир свог сина, из поштовања према приватности своје породице одлучила је да се у њихов однос не меша, а оно што је сигурно јесте да обожава своје унуке те да време у свом кутку у Војводини проводи жељно ишчекујући када ће јој у посету доћи син са Атином и Ником као и ћерка Катарина са својом наследницом Ањом.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".