Зоран Мока Славнић огласио се након Зоричине емотивне понуде и прокоментарисао новонасталу ситуацију. Осврнуо се и на наводне "симпатије" Александре и Звездана као и на синовљев однос са Анђелом Ђурчић. Зорица Марковић изразила је жељу да постане Звезданова маћеха, те је истакла да ће постати блиска са Моком. 

- Нисам знао да сам толико интересантан. Она је изоставила Анђелу, јер она иде у пакету. Знао сам да мој син вреди, али нисам знао да сам ја још увек у игри. Ако она има те аспирације, то подржавам, Славнићи пробу не наплаћују - истакао је Мока.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Звездан је искрен према Анђели. Она је рекла да би се сутра удала за Звездана у емисији ''Магази Ин'', а моје мишљење је да то може да потраје, уколико она пристане на интиман чин са њим, јер су то нормане ствари у једном односу. Звездан је иначе заљубљиве природе, а и кратак му је фитиљ, мислим да ће она то схватити. Не верујем да Звездан тренутно има аспирација према Александри, он је пуним срцем ушао у ову везу, као што је и Анђела то потврдила. Њен начин понашања, може да промени његов. Он је одрастао и зрео, разлика у годинама је само позитвна, али види да му је нежност преко потребна. Она је свесна да ће многи осудити ову везу, као што и јесу, али ја на то гледам као раскид његове некадашње партнерке. Ово је јавно, зато упада у очи - одговорио је Славнић на питање медија о наводној "хемијић" коју укућани и даље упркос његовој вези са Анђелом, примећују између њега и Александре Николић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Звезданов отац такође истиче и то да му је син заљубљиве природе, те да уколико Анђела не пристане са њим на интиман однос после извесног времена није спорно да Звездан отпочне однос са неком другом задругарком.

- Интиман однос није чин који се не подразумева у односу. Не мора да буде вулгарно, може дискрентно. Ако до тога не дође, онда ће до замене доћи - истакао је Славнић.

Фото: АТА имагес/Принтскрин/Инстаграм/andjeladjuricic.zadruga5

 

 

Подсетимо, Зорица Марковић је недавно изјавила како би желела да буде маћеха Звездану.

- Можемо сви да будемо једна фамилија. Никад не реци никад, јер све може да се преокрене - казала је Зорица.

(Пинк.рс)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".