Тијана је била искрена икада је у питању бирање глумица. Физички изглед утицао је много на улоге које је играла: 

– У нашем послу физички изглед, нажалост, ограничава да вас зову за одређену врсту улога, мене су увек сврставали у улоге финих, драгих девојака и жена. Некада ми је било жао због тога, а сада и није. У Холивуду имате веће шансе да одиграте и суште супротности јер је продукција свесна маски и свега што је довољно да измените лични опус. Сетите се само филма "Монстер", али ми још нисмо на том нивоу да се тако размишља.-изјавила је глумица. 

 

 

Тијанина прва улога је била улога фине девојке Марине у серији "Стижу долари". Уједно је и посаветовала млађе колегиице када је у питању глума.

– Имала сам среће да ме на великом кастингу за младе и једну од главних улога изаберу већ на трећој години студија, баш за улогу Марине у серији “Стижу долари”. Нисам тада била свесна тежине задатка, и да су ми отац и мајка Мира Карановић и Пера Краљ. Гледала сам само да увек дођем на време, да увек знам текст, да се због мене не понавља кадар. Да будем помагач свима на сету, љубазна, пристојна, свима да се јављам и немам посебне захтеве. И данас када видим младе колеге да су такви на сету, одушевим се и знам да су на правом путу. Када неко добије прву шансу, а изиграва звезду, њега неће волети ни екипа и као такав неће моћи далеко да догура у нашем послу. Сматрам да је заједничка енергија потребна да се направи добар пројекат и осећај да смо сви подједнако битни и важни предуслов је за успех. То сам научила од великих колега са којима сам имала прилику да радим - истакла је за "Објектив".

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".