Сарајевска полиција је идентификовала и ухапсила четири особе осумњичене за напад на групу Београђана у једном хотелу на Илиџи.

Они се терете за кривично дело насилничко понашање.

Ухапшени су Е. Б. (рођен 2003. године настањен на подручју опћине Нови град Сарајево), А. Т. (рођен 1996. настањен на подручју Илиџе), Х. Д. (рођен 1995. настањен на подручју Илиџе) и Е. Х. (рођен 2000. настањен на подручју Вогошће), пише Кликс.

Они су смештени у просторије за задржавање лица лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево и над истим ће се током дана извршити криминалистичка обрада.

Под надзором Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, полиција наставља даљи рад на расвјетљавању и документовању свих околности везаних за јучерашњи догађај у којем је једна особа лакше повређена.

Подсетимо, у сарајевском насељу Илиџа, где се одржава регионални дечји турнир у фудбалу, дошло је до напада на Београђане у хотелу "Хилс" у коме су смештени. Група навијача са фантомкама упала је у хотел и одмах напала мушкарца који је код себе имао заставу ФК Звездара, учесника турнира.

Напрскали су га сузавцем, док је био у друштву супруге, а када су му родитељи остале деце скочили у заштиту, хулигани су их "извукли" напоље, где их је чекало "појачање" од још једне веће групе навијаче наоружаних ножевима и бакљама. Дошло је од туче...

Један члан експедиције из Београда је задобио убодне ране.

(Клиx.ба)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".