Мина је прокоментарисала и актуелан љубавни троугао Далила, Дејан Драгојевић и Филип Цар који је једна од главних тема задругара.

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

- Ружно ми је што се то дешава. Испада да продајеш свој брак због ствари које нису вредне, поготово не са особом која не вреднује ни себе ни своју породицу, а камоли жене. То је Цар, мене не може више да дотакне ништа што изговара за мене. У животу се све враћа, вратиће се и њему кад тад. Мислим да му следује хаос, платиће своје грешке - рекла је Мина.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Везу њеног бившег дечка Менсура Ајдарпашића и Милице Веселиновић, Мина овако види:

- Може из тог ината да се створи љубав, али ни приближно велика као наша. Сваки дан ме спомиње, али гледам да се не оглашавам и не судим. Прва сам правила грешке у ријалитију. Те ствари нису добре за њих, Менсур је мало изгубљен, ја знам да се он годину дана лечио и покушао да заборави на мене. Милица је још млада, мислим да је несвесно ушла у тај однос и то помињење мене је њој направило много већи проблем - каже Мина.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Испливали су докази да је она водила нашу фан страницу, а онда оде код Дарка и каже да није пратила. Али, није јој за замерити јер има само 17 година - прича Мина.

Потом је прокоментарисала однос Таре Симов и Матеје Метијевића:

- Тара ми је слала поруке да је и даље заљубљена у Матеју. Ријалити је тек почео, мислим да ће на крају и Тара и Матеја поклекнути и да ће се на крају вратити то нешто што нису завршили - рекла је Мина. 

 

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".