Водитељ Марко Ђедовић је изнео своје мишљење у вези настале драме у породици Кулић:

- Миљана тражи своју срећу, каже да је срећна са Золом и да је сви пусте. Терати је да буде из захвалности са неким је сумануто, али Марија то очекује од Миљане. Се**улано општити са неким из захвалности ми је болесно. Марија мисли да је Бебица бољи за Миљану - истиче Марко Ђедовић.

- Зола се сада лепо понаша према Миљани, и ако је некад било простора за замерке, требало је тада да се каже, а не сада. Бебица мисли да ће Миљана бити са њим, па зато не одустаје. Он би био са Миљаном после свега, човек није нормалан, не знам где му је граница - додао је Марко.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Задруга Оффицал/YU Planet

 

- Миљана је рекла да ће да купи Жељку стан од пара које заради, али да ће да задржи 10-15 хиљада евра, да има. Марија делује као монструм који не дозвољава ћерки да буде срећна. Ја не мислим да родитељ жели детету лоше, али мислим да је приступ лош. Некад родитељи из најбољих намера направе лоше. Некад не знају шта је дечја највећа срећа - наводи Ђедовић.

- Миљана ми је рекла да јој је било боље да је умрла него да овако живи са Маријом. Надам се да ће Марија попустити и сачекати тренутак да је спасава од Зола, а да ће их ако буду срећни, оставити на миру. Ако Марија не попусти, може доћи до фаталног исхода. Бебица не вида своју децу, а криви своје родитеље за пропаст односа са Миљаном. Не може да их гледа јер нису прихватили Миљану на време, па му је веза пропала. Деца га не интересују. Шта да ти кажем, његова болест је у терминалној фази - истиче водитељ, па се осврће на здравствено стање Миљаниног оца Синише, те истиче да Марија и он уцењују ћерку на застрашујућ начин.

- Колико ја знам, Синиша је океј здравствено. Он и Марија прете Миљани да ће умрети ако не остави Золу, то је класична емоционална манипулација - закључује Ђедовић.

(Свет)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".