Два наоружана нападача упала су у кућу у округу Туларе у централној Калифорнији, и убила шест људи, међу њима тинејџерку (17) и њену шестомесечну бебу, а власти сумњају да је злочин повезан са бандама.

Полиција је на лице места, у Гошен, стигла у 4 сата ујутру у понедељак након што су добили пријаву да је испаљен велики број метака.

Шериф Мајк Бодро је рекао да је дете пронађено у мајчином наручју у јами надомак куће, а обоје су упуцани у главу.

Још једна жртва је била на вратима, а три у кући, укључујући и једну старију жену. Сви су били мртви по доласку полиције осим једног мушкарца који је преминуо у болници.

Две жене су преживеле кријући се у оближњој приколици. Рекле су да су на надзорним камерама виделе да је неко ушао у кућу, али је тада већ било касно да се нешто учини.

- Не верујемо да је ово било случајан већ циљани напад. Ово је било веома лично, мислимо да су тиме хтели да пошаљу поруку - рекао је шериф.

Најмање два мушкарца су осумњичена за убиства.

Иначе, полиција је прошле недеље тај посед претресла и запленила је оружје, марихуану и метамфетамине. Шериф верује да је злочин повезан са нарко-картелом.

Како је рекао, начин на који су злочини почињени указује да су нападачи били искусне убице. Многе жртве су биле упуцане у главу.

У округу Туларе се број хапшења повезан са трговином дрогом повећава последњих година.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".