Срђану Кољевићу, познатом филмском редитељу и сценаристи потребна је помоћ.

Након дугогодишње борбе са раком дебелог црева који је метастазирао на јетру, једино решење се види у трансплантацији јетре. Да би се спасио Срђанов живот, потребан је један део јетре здравог донора.

Кољевићу ће трансплатација бити урађена у Турској, а недостаје још средстава за тај захват, те је глумица Наташа Аксентијевић упутила апел јер је "изузетно хитно да се новац сакупи што пре".

Фото: Инстаграм принтскрин/natasaaksentijevic

 

 

- Колега Срђан иде на трансплатацију у Турску. Недостаје још јако мало средстава, али је изузетно хитно да се то што пре скупи. Упућујемо апел за помоћ, сваки износ донације је драгоцен, позивамо вас да у што краћем року уплатите колико можете на текући рачун Удружења број 200-2711270101033-28, са напоменом за Фонд солидарност, за С. Кољевића - навела је Наташа у апелу на Инстаграму.

Срђан Кољевић је филмски сценариста, редитељ и ванредни професор на Катедри за драматургију Факултета Драмских Уметности у Београду. Један је од најактивнијих и најнаграђиванијих сценариста у Србији и региону и вишеструки добитник свих националних признања за стваралаштво у области филмског сценарија.

Фото: В. Данилов

 

 

Био је ко-сценариста у филмовима: "Небеска удица", "Стршљен", "Убиство с предумишљајем". "Клопка", сценирао је остварења: "Наташа", "Кругови", "Жена са сломљеним носем", "Бранио сам Младу Босну"

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".