Његов отац Горан Бојовић Амонијак ликвидиран је 1992. године важио је за жестоког момка из Земуна и истакнутог члана српског подземља. У њега су '92. из аутомобила нападачи испалили кишу метака док је био у свом мерцедесу. Месец дана касније, убијена су два његова најбоља друга рафалима испаљеним из црног голфа.

Бојовић је био осуђен на шест година затвора због трговине дрогом, покушаја убистава, рекетирања, разбојништава. Томе је претходила акција хапшења припадника "новог земунског клана", којим је руководио Бојовић у октобру 2008. По изласку из затвора опет је ухапшен, и то у једном београдском кафићу због кокаина, преносе медији.

Хемија је често виђан у друштву старлета и по београдским ноћним клубовима, где је обично посећивао журке.

Бојовић је у тренутку напада био са пријатељем. Полиција активно трага за пуцачима на Бојовића (39) и његовог пријатеља Н. К. (24) који су упуцани око 22 у Земуну.

Фото: Фесјбук/принтксрин/Архива Новости

 

Нападачи су синоћ Бојовића и Кнежевића сачекали испред куће његове мајке у Земуну. Након питања "Где сте?" нападачи су у њих испалили неколико хитаца. Бојовић је рањен у бутину, а Кнежевић у потколеницу.

Превезени су у Ургентни центар где су након указане помоћи дали исказ полицији тврдећи да не знају ни ко их је ранио нити који је мотив.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".