За неке хороскопске знаке 2023. донеће озбиљне турбуленције на приватном плану па ће доћи до наглих развода и раскида, а астрологија већ сад указује на то да ће четири хороскопска знака завршити сломљеног срца због заљубљивањем у погрешне особе – које ће их јако повредити.

Ован

Рођени у овом знаку воле да на врху, а често их привлаче особе које ласкају њиховом егу. Тако се заљубљују у статус, титуле и престиж, а не гледају у дубину човека. Ове године тако би могли да заљубе у особу високог статуса, али она ће им сломити срце и оставити их да пате месецима.Таман ће помислити да су ‘на врху света’, а онда ће им се догодити да им неко зада ударац у леђа и да се разоткрију преваре које су трајале све време наводне заљубљености.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Ваздушни знак Близанаца има потребу да буде окружен људима, а на почетку ове године могли би да се упусте у страствену аферу с неким ко их уопште не гледа као ‘озбиљну’ опцију. Заљубиће се преко ушију и помислити да су напокон пронашли своју ‘мирну луку’, а на крају ће се испоставити да су се посве преварили у процени.

Рак

Емотивним Раковима ова година ће у љубавном смислу бити јако тешка. Ракови наиме имају тенденцију тешког заљубљивања након врло кратког познавања друге особе, па ове године могу очекивати да ће своје срце поклонити особи која ће их искористити за сопствене интересе. Везаће се за некога ко ће се показати дволичним и ко ће се само месецима играти с осећањима Рака.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Стрелци ће се заљубити у особу која је недодирљива и емотивно недоступна. Тако ће целу 2023. провести соло, без да им је љубав узвраћена, те ће се упуштати у пролазне афере само не би ли особу која им је стварно у срцу избацили из главе.

(Крстарица)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".