Славни глумац, редитељ, сценариста али и блуз музичар, Никола Пејаковић Коља искрено је говорио о својим пороцима.

Старијим генерацијама остао је упамћен по улогама у серијама и филмовима, које је почео да снима крајем 80-их година. Пејаковић је у глумачке воде упловио 1989. године у филму "Апстиненти" редитеља Драгана Веселиновића.

Коља је у последње време почео искрено да прича о свом турбелентном животу. Никола је водимо многе животе борбе, од борби са околином и недаћама до борби унутар себе.

- Кад сам дошао на 5 грама хероина, у неким фазама је то заиста било озбиљно, мој отац се више забринуо за моје здравље кад сам ја почео да одлазим у цркву него кад сам био на хероину. Он је мојој мајци рекао "Шта се ово дешава, био је баш леп наркоман и нормалан младић" - рекао је Никола Пејаковић.

Фото: Н. Фифић

 

О многим ситуацијама које су га пратиле током каријере, Никола говори без устезања и длаке на језику. У борби са самим собом највише му је помогла вера. 

Глумац је раније говорио о окретању ка Богу.

- Окренуо сам се Богу кад сам пао на дно. Кад сам се нашао у јарку. Србин иде у цркву кад почне киша. Није то усамљен случај. Има та прича да наркомани оду у неку врсту вере, али мислим да то није сасвим тачно. Човек тражи излаз и лек за своју бољку. Православље је снага којом то може да се савлада. Кад је мој его био стуцан, кад сам видео да немам излаз, тако сам ја почео да претресам свој живот, своја уверења. Тада сам схватио да грешим - изјавио је Пејаковић пре неколико година.

 

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".