Лепа Сара дала је свега неколико интервјуа од почетка каријере и истакла у коликој мери јој је тата помогао да се издигне из анонимности и постане музичарка чијим наступима се публика радује.

- Никад нисам хтела да оца претерано уплићем у своју музичку каријеру, да се експонирам преко његовог имена - истакла је она.

- Рекао ми је да је увек ту за све што ми треба, али да треба да се изборим сама. Слажем се с тим, мада у последње време често седнемо увече, попричамо о томе шта смо радили, докле смо стигли и имам његову подршку. Све што снимим, пустим њему да чује, јер ми највише значе његов и мамин коментар. На њиховим лицима одмах видим ваља ли или не оно што урадим - рекла је она једном приликом па додала да од првог трена прати очев савет, а то је да све што ради ради срцем.

- Ако се бавите музиком, радите то из срца или немојте радити никако. Увек ми то говори. Други савет је да се од овакве музике тешко може живети у нашој земљи и увек ме саветује да покушавам да се бавим са што више ствари које бих могла искористити, јер никад не знам шта ће ме у животу чекати. Слажем се с тим. Доста сам слична оцу, јер сам велики емотивац, разумемо се, на истим смо таласним дужинама.

Сар је лепоту наследила од мајке Лиљане Матић Војичић која за себе тврди да је по вокацији вечити студент јер је често мењала факултете. Једно време била је чак и студент Филозофског факултета, на одсеку Славистика али је болест утицала на то да професионално усмерење промени. Будући да званична медицина није имала адекватно решење за њен проблем, одлучила је да се препусти алтернативним лековима. На том путу стигла је до студија хомеопатије.

- Кроз хомеопатију сам открила један чаробни свет, пре свега кроз приступ човеку и његовој болести, каквог сам у свом срцу одувек осећала исправним и пре свега људским. Данас првенствено радим као хомеопата - рекла је давно она.

Обема својим принцезама на њиховом путу Тифа је велика подршка и ослонац, што оне умеју да цене и истом мером му враћају.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".