- Пацијент је хоспитализован у интензивној нези Клинике за дечију хирургију. Тренутно је стабилних виталних параметара и на континуираном је мониторингу лекара специјалиста, саопштено је из УКЦ Ниш.

Како је "Блиц" писао, по речима очевидаца, младић је дотрчао из правца ОШ Вук Караџић, држећи се за врат из кога је шикљала крв.

-Људи који су се затекли ту је кажу да је викао: "Убише ме, зовите Хитну помоћ". Један човек му је притекао у помоћ и ваљда је таксијем одвезен у болницу -испричали су синоћ очевици.

По причи мештана тог дела Ниша, сумња се да се недалеко од тог места десила туча у којој је тинејџер повређен. Малолетник је збринут у Хитној помоћи па у Клиничком центру у Нишу где су констатоване повреде које је задобио.

-Пацијент 2007. годиште у УЦ УКЦ НИШ, у свесном стању, примљен са повредама меких ткива грудног коша и меких ткива врата. Витални крвни судови нису повређени. Након хитног збрињавања, комплетне дијагностике и сагледавања лекара специјалиста, повреде су хируршки збринуте. Повређени младић је тренутно стабилних виталних параметара, свестан и комуникативан и биће задржан ради даљег лечења и опсервације - речено је синоћ у Клиничком центру у Нишу. Полиција ради на расветљавању свих околности догађаја.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".