Певач Масимо Савић преминуо је пре тачно месец дана након тешке борбе са канцером плућа, а тим поводом се огласила његова породица емотивном поруком на Инстаграму.

- Твоју одсутну присутност живимо већ месец дана. У свему си ту. Питамо се шта би мислио, шта би нам рекао својим најлепшим гласом... А онда замислимо да знамо шта желиш и да би све што радимо и све што ови твоји људи, твоја публика, пишу, цртају, деле у сећање на тебе препознао као дубоку емоцију и подржао је најтоплијим осмехом који се у твоје очи и на твоје лице увек преселио директно из срца. Од туге, која ће, свесни смо, заувек бити наш сапутник, већи су само захвалност и љубав. Док гледамо у небо тражимо те међу звездама. Ти можеш да будеш само она најсјајнија. Недостајеш, а заувек ћеш бити ту. Волимо те, стоји у објави коју су на Инстаграму оставиле његова супруга и ћерка.

Подсетимо, Массимо је сахрањен 3. јануара у Задру, а његовом испраћају на вечни починак присуствовале су ћерка и супруга, али и бројне колеге са којима је сарађивао, као и бројни поштоваоци његовог лика и дела.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".