Астролози наводе да су ова четири знака често из усамљености и потребе за мало пажње бирају партнере из потпуно погрешних разлога, па се стога веома често заљубљују у погрешне људе.

Ован

Рођени у овом знаку воле да буду на врху, било то на професионалном плану или личном. Могу да буду у вези с неким само да би били популарни или да покажу да су успели да дођу до таквог улова. Тако да би могли пасти на некога искључиво на темељу њихове популарности, а не личности.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Близанци имају потребу да буду окружени људима. Не свиђа им се идеја да буду сами. Тако у борби против своје самоће могу да се упусте у љубавну везу. Заљубе се у скоро сваког са ким излазе, само да се не осећају усамљено.

Рак

Будући да су Ракови осећајни, лако ће пасти на некога ко им пружа и најмању пажњу и љубав. Јако се вежу за њих и на крају им се сломи срце кад сазнају да је то било само "играње с њиховим осећајима".

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Они желе некога ко ће им дати слободу. Желе некога ко их неће да гуши. Они увек падају на оне недодирљиве и који не показују нимало интереса за њих, пише Pink Villa.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".