Глумица Ивана Дудић, која је недавно прекинула дугогодишњу везу која је била пред браком, добро је позната по својим експлицитним сценама у којима је глумила, а посебно су пажњу привукле сцене из серије "Црвени месец" које је снимала са колегом са класе Милошем Ђуровићем.

Фото: Јутјуб принтскрин/ТВ Пинк

 

 

Она је у гостовању у емисији "Реална прича" открила до детаља како се те сцене изводе. Како би то ближе објаснила глумица је узела за пример једну експлицитну сцену са глумцем Милошем Ђуровићем.

- "Црвени месец" када сам снимала, снимала сам са својим колегом са класе Милошем Ђуровићем са којим сам имала такав лав-хејт рилејшншип приватно где се 5 минута волимо, па се 5 минута не волимо. Пречудан однос, али баш када смо снимали ту озбиљну експлицитну сцену и пуну страсти. На ливади под месечином, ја мислим да нас двоје тада нисмо разговарали - рекла је глумица.

Фото: АТА имагес

 

 

- Није то да вас ставе у собу, упале камере и ви као радите шта хоћете. Не, то се тако не ради. То је нас четворо и јако је непријатно. Ту је сниматељ са камером испред нас, редитељ иза њега и гардероберка која чека да нас замота јер је напољу минус. Само ту чујеш редитеља "хајде ухвати га", "ајде, повуци је" и тако даље. Јако непријатно, није све тако страсно како је заправо, већ је све веома добро измонтирано - истакла је глумица.

За­љу­бље­ни офи­цир, ко­га игра Ђу­ро­вић, и ле­па ће­р­ка ау­стри­ј­ског ата­шеа се од пр­ве епи­зо­де во­ле, а би­ло је пи­та­ње да­на ка­да ће па­сти је­дан дру­гом у вре­ли за­гр­љај. Та­ко су у епи­зо­ди еми­то­ва­ној у по­не­де­љак има­ли же­сток се­кс на ли­ва­ди. Ду­ди­ће­ва и Ђу­ро­вић за­јед­но су сту­ди­ра­ли, а сце­не се­к­са, ка­ко су ра­ни­је ре­кли за Ку­рир, ни­су им те­шко па­ле јер су све то ве­жбом про­шли на сту­ди­ја­ма. Ме­ђу­тим, Ива­ни ово ни­је пр­во глу­ма­ч­ко се­к­суал­но иску­ство. Ле­па глу­ми­ца се већ по­ка­за­ла у се­ри­ји „Уби­це мог оца“,где је има­ла сце­не си­ло­ва­ња. Она се по­ја­вљу­је и у „Сен­ка­ма над Ба­л­ка­ном“, где ин­ти­м­не сце­не има с Го­р­да­ном Ки­чи­ћем.

Фото: АТА имагес

 

 

- Одра­дим свој по­сао ка­ко тре­ба, а он­да до­ђем ку­ћи код љу­ди ко­је на­ј­ви­ше во­лим и то ми је пот­пу­но но­р­мал­но. Ако се ба­ви­те овим по­слом про­фе­сио­нал­но, не мо­же­те да се усте­же­те и од­би­ја­те тај део по­сла ко­ји се од­но­си и на сце­не се­к­са - ре­кла је за Ку­рир Ива­на.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".