На Јутјуб каналу Plumbum Games недавно је објављен први трејлер игрице "The Mujo", а у првобитној верзији, објављеној прошле године, аутори су објаснили како ће изгледати игрица.

Мујо носи плашт у бојама заставе Босне и Херцеговине, а на себи има белу поткошуљу, појас и панталоне уз додатак сунчаних наочара.

Путовање почиње на северу земље, где "живе најзанимљивији људи", а затим наставља своју пустоловину кроз БиХ, суочавајући се са бројним изазовима.

На пример, мора да скупи новац у конвертибилним маркама како би купио кул шешире, а у томе му помаже стари и врло духовити чаробњак. Уместо спашавања принцезе, Мујин коначни циљ је да стигне до Неума, јединог града на мору у БиХ.

Мујо има једно тајно оружје, пиво које му даје моћ брзине и скакања, а за додатну енергију појешће, наравно, бурек и затим се угојити. На свом путу Мујо среће неколико непријатеља које мора да савлада, међу којима су и чувари реда.

Његова прва препрека су полицајци, а неки од њих могу чак и да лете помоћу балона. Осим тога, ту је и један мишићави мушкарац спреман за тучу, па Мујо треба да га избегава.

Осим тога, аутори игрице на Инстаграм профилу открили су да ће се Мујо на путу до Неума сусрести и са неким босанским политичарима, попут Милорада Додика, Драгана Човића и Бакира Изетбеговића.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".