Глумица Катарина Жутић често говори о својој породици, посебно када је у питању однос са мајком, Светланом Бојковић. Ипак, мало ко памти ко је био њен отац.

Светлана је Катарину добила из брака са Милошем Жутићем од којег се касније и развела. Милош је и сам био велики глумац који се нашао у популарним глумачким остварењима попут "Балкан Експреса 2", "Петријиног венаца" и "Камионџија".

 

Фото: Душан Мишић

 

 

Овај брак се завршио, а глумац се оженио глумицом Огњанком Огњановић, која је већ имала ћерку, глумицу Анастасију Ању Мандић. У тренутку када су се њих двоје венчали Катарина је имала 12 година, док је Ања имала 11 година.

Ипак, и љубавни живот Светлане Бојковић није био ништа мање узбудљив.

Познато је да легендарна глумица има два брака иза себе - први са Милошем Жутићем са којим је добила ћерку Катарину Жутић, а други са редитељем Љубомиром Муцијем Драшкићем.

Фото: В. Данилов

 

 

Ипак, оно што је мало ко знао, јесте да се Цеца Бојковић заљубила у свог другог супруга док је још била формално у браку са првим.

- Моји бракови су се преклопили осамдесетих година. У заједницу са Муцијем ушла сам пре развода од Милоша. Моја и Муцијева љубав била је јача од свих правних норми, а службено смо се венчали тек 1990. године. Јер, и он је, из свог првог брака, изашао на исти начин као ја из свог - открила је глумица својевремено за домаће медије.

Тада су многи били изненађени, јер Светлана не важи за неког ко је склон скандалима, те је она додатно објаснила како је дошло до тог љубавног троугла.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/ RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

 

 

- Удала сам се кад сам имала двадесет једну годину, а Милош осам више. Били смо незрели за брак и дошло је до ерозије наше заједнице, али не и нашег људског односа. Тај наш људски однос није изостао до краја његовог живота, до 1993., до његове педесет четврте године, упркос чињеници да смо обоје били у новим браковима. Ја са редитељем Љубомиром Муцијем Драшкићем, а он са глумицом Огњанком Огњановић са којом је добио сина Ђорђа. А и нас две смо биле и остале јако блиске. Милоша је савладала најтежа болест - признала је Светлана Цеца Бојковић.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".