Судбоносно "да" изговорили су пре пет година у романтичној Венецији, имају два сина, Луку и Леона, и не одвајају се једно од другог.

Љупка Београђанка, својевремено једна од најлепших спортисткиња света, лако је освојила Бастијево срце. Толико лако, да је због ње оставио тадашњу девојку, немачку манекенку Сару Бранднер. А управо је Немац Ани рекао: "Не хвала, ја сам срећно заљубљен" и то када су се упознавали.

Љубав Саре са славним фудбалером планула је после случајног сусрета на Ибици. Живели су заједно у Минхену док је играо за Бајерн, а веза је трајала седам година. Били су омиљени немачки пар, често су се појављивали на јавним догађајима и изгледало је да је следећи корак онај до олтара. Али...

Бивша девојка Бастијана Швајнштајгера после раскида није дуго самовала

Згодну плавушу из игре и Бастијановог живота по свему судећи избацила је српска тениска принцеза. Први пут су заједно виђени у септембру 2014, када су се Њујорком прошетали држећи се за руке. Но, сумња да нешто у његовој вези са Саром није како треба пробудила се неколико недеља раније, када је тридесети рођендан прославио без ње. Остатак приче сви знамо...

Иако се причало да је раскид био турбулентан, Сара је неколико месеци касније пронашла утеху у загрљају другог мушкарца.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".