Идеја је много, а водите се тиме шта ваши малишани највише воле, било да су то аутомобили, Дизнијеве принцезе, животиње или ликови из цртаних филмова. То може да буде тематика уређења или унесите детаље са тим мотивом, како бисте добили прави дечији амбијент.

Спаваћу собу је најбоље организовати у складу са потребама, али и простору којим располажете. Идеалан спој је комбинација лежаја ГРЕГОРY у сивом штофу и комоде ЦХЕЛСЕА 3Ф практичног дизајна. Поред тога што се комода може користити у сврхе складиштења гардеробе, може имати и улогу ноћног ормарића, како би омиљене књиге и играчке биле на дохват руке баш пред спавање, а можете поставити и стону лампу САНДРА као декоративни детаљ. Постељина АНА са мотивима диносауруса, као и детаљи у виду фигуре слона и шоље са илустрацијом ламе додатно ће оплеменити цео амбијент.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Када је реч о функционалности и уштеди простора, најбоље решење представљају комади намештаја који имају вишеструку намену и уклапају се лако са осталим комадима. Један такав пример је дечија соба МАША, доступна у варијантама розе и плаве боје, заједно са белом. Функционалност је прва карактеристика
која је описује, баш из разлога што садржи радни простор, отворене полице за складиштење, али и затворене делове у виду фиоке и ормара. Додавањем шареног тепиха ПЛАY, дечије компјутерске столице, вреће за седење и неколико мањих кутија за одлагање играчака, један весели амбијент биће спреман за свакодневне дечије активности.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Уколико за дечије царство имате више расположивог простора, собе креиране по елементима су право решење. Дечија соба АВАЛОН даје могућност за комбиновање њених елемената баш у зависности од квадратуре самог амбијента који се опрема, а поред лаког уклапања дечију собу АВАЛОН можете опремити баш по укусу малишана у две дате опције, комбинације декор опак беле и розе или ипак плаве боје.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Дизајнери ентеријера Форма Идеале саветују да у амбијенту уз кревет ОРФЕЛИН комбинујете комоду АВАЛОН и ноћни ормарић АВАЛОН, а табуре ТРАПЕЗ у розе штофу освежиће цео простор. Памучна постељина ЈУНИОР ЛИНЕ одушевиће сигурно све девојчице, и такође допринети освежењу амбијента. Пространост амбијента поред своје намене оставиће довољно простора колико за спавање и учење, толико и за најзабавније тренутке и дружење са другарима.

Надамо се да су вас идеје које смо поделили са вама инспирисале да креирате кутак из снова својим малишанима. Свакако се трудите да буде детаља са њиховим омиљеним ликовима и интересовањима, како би то било њихово омиљено место за дружење, игру и учење, а сигурни смо да ћете измамити огроман осмех на њиховим лицима.