Мирјана Антоновић, некадашња љубавница Мирослава Илића, годинама је на суду због тврдњи да је њен син Девин Антоновић биолошки наследник певача. Мирослав ту чињеницу негира, али процес и даље траје.

Она је сада одлучила да појасни више ствари које се тичу суђења, те је открила и да је син тужио и њу, након сазнања о томе шта се догађало у прошлости.

Фото: АТА имагес

 

- Нисам ја та која тужим Мирослава. Девин је одлучио да тужи и мене и Мирослава кад је сазнао истину. На суду сам и да се браним и да пружим сину подршку. Нисам ту да промовишем књигу, нити да тражим публицитет. Они који имају више информација о мени знају да сам све то могла у много млађим годинама - навела је она на Фејсбуку.

- Ја сам одавно дигла руке и схватила да се у Србији тешко долази до правде. Да има правде не би процес узео толико година да дете одрасте, да помру сведоци и да већ трећи судија изнова почиње процес. Да има правде суд би имао моћ да нареди господину Илићу да приложи ДНК. Да постоји правда, били би кажњени сви који се појаве пред судију и лажно сведоче. Но, мој син и даље верује да ће на крају, против свих сила, ипак правда победити и у Србији - додала је она.

- Немојте заборавити да је овај процес почео пре 14 година. Тачно је да Девину више није потребан отац, али му је и даље потребна истина и правда. Потребно је да будуће генерације знају своје корене. Све ово је захватило већу сврху. Изблиза народ има прилику да посматра колика је потреба за измену овог застарелог закона, који угрожава мајке и недужну децу. Закон за обавезни ДНК је актуелан у свим модерним земљама, а још увек није у Србији - закључила је Мирјана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".