Здравствено стање српског младића М. П. из Косовске Митровице који је јутрос убоден шрафцигером у Бошњачкој махали, у мултиетничком делу Косовске Митровице је стабилно и он је после указане лекарске помоћи отпуштен на кућно лечење.

Како за „Политику” каже др Драгиша Миловић, заменик директора Клиничко болничког центра (КБЦ) у Косовској Митровици, младић је задобио „убодну рану у пределу десне надлактице и није био за хоспитализацију”.

- Убодна рана је нанета оштрим предметом - казао је др Миловић.

Како „Политика” незванично сазнаје, младић је убоден шрафцигером у раним јутарњим сатима.

На једнојн од друштвених мрежа појавила се слика убоденог М. П. са превијеном раном уз објаву „убоден је од стране Албанца”.

У Бошњачкој махали у Улици „Ослобођење” даноноћно дежурају специјалне јединице косовске полиције Росу и то на улазу из правца Главног моста на Ибру, у делу где се налази косовско тужилаштво, као и на крају улице која води ка источном мосту, односно ка ширем делу северне Косовске Митровице.

Фото: принтскрин Јутјуб/Косово онлине

 

Осим у Бошњачкој махали, специјалне јединице косовске полиције дежурају и у мултиетничким квартовима - Микронасељу, у делу „код три солитера”, као и надомак мултиетничког села Суви До.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Политика)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".