Певач је своју животну исповест започео причом о споту нове песме коју је посветио оцу кога је изгубио: 

- Саставило ме је све и свашта. Остао сам без оца, без жене, без детета, не знам који човек би након тога могао да настави најнормалније живот. Све ме је погодило, али ево, враћам се полако. Песма која ми сада излази је посвећена мом покојном оцу, што ће се видети и у споту. Без њега не бих био овде где сам данас. Када сам видео спот, плакао сам као киша сат времена, али навикава се човек на све - изјавио је Моб, па је објаснио како се он сналази у улози оца:

- Ја и моја Теона смо најбољи пријатељи, дружимо се, свађамо се, бијемо се, тј. она бија мене. Наследила је мањак живаца, локне, сад се то мени не види и обрве које су спуштене надоле. Не бих волео да она буде лаког морала као што сам ја био. Изузетно сам емотиван, онај ко каже да није, лаже. Највише сам слаб на моју ћеркицу, она ме је спасила.

Вук је открио и колико се физички променио: 

- Смршао сам осам кила, али сам их врати у виду мишићне масе. Шта да кажем, депресија је урадила своје! Осетио сам да ме је цео свет запоставио, и тако сам ја запоставио самог себе. Једног јутра сам устао и рекао: "То је то". Тренинг ми је доста помогао, ујутру теретана, увече бокс, тако избацујем све из себе. Јак сам као коњ. Нема нове љубави, за сад ми је најбитнија Теона, за девојке има времена. 

(Мондо)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".