Момак је безуспешно раздвајао сестре, а како комшије кажу, ово није први пут да се потуку. Пре тога је била страшна галама и вређање: 

- Овде у изнајмљеном стану живе Едита и њена мајка Флорија. Шокирани смо и згрожени тучом. Све је снимио комшија који је изашао на терасу да попуши цигарету. Међутим, човек се сад плаши да га Едита не претуче као своју сестру због тога што се снимак појавио у јавности. Ја сам лично чула, јер ме је бука у ходнику јако уплашила, како Едита виче на Инди:"Какве ти је слике и поруке слао, др*љо? Маму ли ти је*ем! Сад их ни ти нећеш видети!" То је било тако гласно и непријатно, једна комшиница је хтела да зове полицију. Овде има мале деце у згради, има и пуно Руса.- испричала је једна комшиница за Курир и додала: 

 

 

- Сви су били истраумирани. Човек који их је раздвајао напољу ту се случајно затекао, он је оператер који је намештао неке каблове. Зато је био онако збуњен, није знао шта га је снашло. Да Флорија није чула вику и запомагање, можда би пала и крв. Стварно не знам који им је био ђаво. Ено, и сада стоје делови телефона који се разбио када га је Едита зафрљачила на бетон.

Речи претходне комшинице потврдила је друга жена која ту живи: 

- Ех, сине мој, није ово први пут. Досад су се само гласније свађале и гуркале. Шта ћеш? Јадна Флорија са њих две, није ни њој жени лако. Много се стресира због њих две, а ни сама није најбољег здравља.

Један комшија испричао је какве су биле певачице док су биле мале: 

- Биле су златна деца кад су биле мале. Имају дивну мајку, али како су порасле, стално су имале неке несугласице и свађе. Едита и њена мајка одселиле су се пре више од годину дана, Инди је остала да живи ту. Ова мала бије ко мушко! - завршио је комшија.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".