Уна Чолић, ћерка познатог певача Здравка Чолића, на МАЦ фестивалу је изазвала пажњу својим провокативним стајлингом. Уна је заблистала у црној деколтираној хаљини са великим шлицем и дубоким деколтеом, као и црвеним кармином и репом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Њена објава на Инстаграм сторију је проузроковала праву пометњу међу њеним фановима, а тек њена изазовна појава привукла је посебну пажњу. Уна је своје пратиоце редовно обавештавала о свакодневним активностима, а својим стајлингом на МАЦ фестивалу је доказала да зна да заблиста.

Певачева ћерка, приметили смо, воли да прати моду и све у вези са њом. Редовно се коментаришу њени стајлинзи, зато што су заиста вредни пажње. Ћерка Здравка Чолића је израсла у праву лепотицу и не либи се то да покаже.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

О њеном приватном животу се много спекулише, медији су је спајали са разним наследницима познатих личности, као што је то био син Драгане Мирковић. Њих двоје су провели једно вече у ресторану, објавили су то на својим Инстаграм налозима, међутим, нису се оглашавали касније и отклонили сумње и нагађања да ли су у вези, или само пријатељи.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".