Петар и Хана дуго су крили своју љубав, али након што су потврдили сва пажња усмерена је ка бившој Данијели Мартиновић и њеним поступцима. Међутим, она је остала суздржана од изјава али да је повређена показује и тиме што је са друштвених мрежа отпратила и бившу пријатељицу Хану, али и бившег партнера Петра. И нови љубавници урадили су исто, па је овај љубавни трио очигледно прекинуо све контакте. 

Фото: Инстаграм принтскрин/хана.хуљиц,данијеламартиновицоффициал, петарграсооффициал

 

Данијела и Петар су све ове године покушавали своју интиму да задрже за себе, нису превише говорили о својој љубави, а нису се ни често појављивали заједно. Некада би само објавили заједничке фотографије на друштвене мреже и открили да љубав и даље цвета. Међутим, сада, Данијела је избрисала све заједничке фотографије, а Петар је оставио само једну – ону на којој позирају у друштву певачице Северине.

Веза Хане и Петра траје од августа, како медији преносе. Њени родитељи нису против везе и среће своје ћерке, а почело је да се шушка и да је Хана трудна. Међутим, Грашо је то демантовао.

“Први пут чујем за то. Као и многе информације о којима се пише ових дана, ни ово није истина. Тим више што је Тончи постао још узорнији и забранио деци да ишта раде пре брака”, рекао је Петар за тпортал.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".