Близанци

Близанци се сматрају изузетно харизматичним, слободним, друштвеним и динамичним. Разноликост им је главни зачин живота, па не подносе монотонију у односу. Близанци воле да им се нешто стално дешава у животу, што може узроковати љубавне троуглове. Уколико не раде на емотивној стабилности, постоји ризик од заљубљивање у две особе. Међутим, када пронађу особу која може пратити њихов ритам живота, са њом имају исте вредности, могу бити најоданији и најдивнији партнери.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Познато је да су људи рођени у знаку Ваге прилично неодлучни. Истовремено, они воле романтику и желе да буду вољени. Такође, драго им је када им неко поклања пажњу и нежност. Поготово на почетку везе, Ваге могу бити склоне флерту и љубавним троугловима. Али када се заљуби, Вага се потпуно предаје односу и партнеру - труди се да то заиста успе.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Водолије воле слободу. Оне су необичне, помало бунтовне и често воде прилично неконвенционалан живот. Не воле да следе правила и очекивања друштва, а воле и да постављају своја необична правила у односима. Уопштено говорећи, Водолије су велики љубитељи отворених веза без обавеза, што може узроковати да се понекад нађу у љубавним троугловима. Али, када пронађу правуособу за себе, показаће им нове хоризонте љубави.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".