Гоца Тржан истиче да су јој многе ствари у музици досадиле.

- Пуно радим, наступам, нисам жељна да певам и да снимам, више волим да се потрошим на наступу. Смарају ме социјалне мреже и камере, постало ми је све страшно досадно, ваљда то дође с годинама. Не видим ништа што ме толико забавља, највише ме забавља лајв наступ, а како ће да коментарише, да ли ће да лајкује, то ме не ложи више -  рекла је Гоца за "Премијеру - викенд специјал", 

Неке Гоцине песме које је издала пре скоро двадесет година, поново се свакодневно слушају и певају као нове.

Фото: АТА имагес

 

- Музички се не дашава ништа што би могло да се задржи дуже. Песме које звуче старински остају дуже. Кад ће људи схватити да је музика емоција и лична ствар, не можеш само гучи, прада, безвезе. Клинци брзо преко тога пређу и постану озбиљни људи. Видим по својој ћерки, чим пређу из тинејџ периода у адолесценцију, та музика их смара - рекла је она.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ KONTRA SHOW

 

Певачица је потом прокоментарисала ћерку Лену, која је кренула у средњу школу, те је открила да су критеријуми у школству данас веома спуштени.

- Лена иде у државну гимназију, она зна шта ради, ја нисам у фазону да мора да буде вуковац, критеријуми су спуштени јер не дај Боже да се наша деца стресирају и да се више потруде. Данашњи родитељи сматрају да што су деца рођена да самим тим треба све да добију. Из губитака сам много више научила него из добитака. Мораш клинце да научиш да морају да поднесу добро и успех и губитак, ако их то не научиш, ниси успео, фејловао си као родитељ - истакла је Тржанова.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".